Üzletünk

Üzletünk

Üzletünk hazai viszonylatban szinte egyedülállóan szeretne több lenni, mint csupán egy lakberendezési cikkeket és bútorokat áruló üzlet.

Célunk az általunk képviselt két stílusirányzat kedvelőinek és ezekkel dolgozó tervezőknek olyan forrása lenni, ahol a kiválasztott minőségi angol, olasz és holland bútordarabokhoz, kiegészítőkhöz, lámpákhoz függönyt, bútorkárpitot, parkettát és tapétát is ajánlunk.

Szeretnénk egy sajátos életérzést közvetíteni, olyan teljes lakásberendezést kínálva, melynek minden darabja harmonizál és melyben fontos szerepet kap az egyediség. Ehhez kapcsolódik saját kárpitosbútor kollekciónk és igény esetén komplex lakberendezési szolgáltatásunk.

Elérhetőség

Cím: 1054 Budapest, Alkotmány u. 31.
Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 10:00 - 18:00
Szombat: 10:00 - 16:00
Vasárnap: ZÁRVA
Telefon: +36304498339

A csapat

Ügyfeleink többéves tapasztalattal és megbízható szaktudással rendelkező kollégáinktól kaphatnak segítséget otthonuk összehangolt berendezésében. Folyamatosan arra törekszünk, hogy kifogástalan szolgáltatást és emlékezetes vásárlási élményt nyújtsunk.

Munkatársaink konstruktívan, megoldásokat keresve segítik ügyfeleinket. Olyan társakkal dolgozunk, akik hisznek az alkotásban, és kedvelik a kihívásokat.

A siker az együttes, igényes munkában rejlik.

Epresi Noémi
Üzletvezető
Szumper Izabella
Üzletvezető
Csóka Attila
Lakberendező
Kántor Ágnes
Lakberendező
Bognár Nikolett
Lakberendező
X